Diagnoză gratuită: Programează-te!

Despre Noi

Suntem alegerea perfectă atunci când vine vorba de recondiționări.

Despre Noi
Despre Noi

CINE SUNTEM?

Partenerii tăi în recondiționări!

Activitatea noastră a început în 2017, fiind primul centru profesional de curațare a filtrelor de particule din regiunea Moldovei. Ulterior au fost dezvoltate și laboratoarele de reparații turbine (2019), reparații injectoare și pompe de injecție (2020).

Încă de la început am dorit să revoluționăm piața auto prin oferirea unor servicii foarte transparente, cât și prin oferirea unei game largi de reparații pentru cele mai problematice sisteme ale mașinilor moderne.

DE CE NOI?

De ce să ne alegi?

Consultanță Tehnică

Explicăm clientului problemele mașinii și în anumite cazuri experții noștri iau legatura direct cu mecanicul care se ocupă de mașină.

Personal Calificat

Dispunem de o echipă cu peste 5 ani de experiență, tânără și cu perspectivă, alături de care vei putea face alegerea cea mai potrivită pentru mașina ta.

Transparență 100%

Defecțiunile, costurile și întreg procesul de reparare vor fi comunicate de la început, iar pentru un plus de transparență puteți solicita filmarea reparației.

Aparatură Profesională

Folosim aparatură de ultimă generație și piese de calitate OEM, pentru a ne asigura că tu ai parte de piese ca noi în urma recondiționării.

CE SPUN CLIENȚII NOȘTRI?

Testimoniale

Recondiționează piesele mașinii tale și bucură-te de piese ca noi!

Despre Noi
Coșul meu

Formular diagnoză gratuită

Diagnoză gatuită
Call Now Button